Detox Winkel

-   -
 365 sappen & smoothies  

365 sappen & smoothies

365 sappen en smoothies is gebaseerd op twee basisprincipes.

Ten eerste: sap persen is heel eenvoudig als het eenmaal een gewoonte is geworden; ten tweede: elke dag sap persen is een heerlijke manier om gezond te worden en te blijven.
Prijs € 14,95
365 sappen & smoothies
 
 Alternatief Ontbijt  
Weet je geen raad met die eerste maaltijd van de dag? Dan ben je niet de enige. Ontelbaar veel mensen horen elke dag hoe belangrijk die eerste maaltijd wel is, maar ze hebben er niet de tijd voor, of ze zijn er nog niet aan toe, of ze nemen toch maar een ontbijt omdat ze bang zijn er verkeerd aan te doen om deze maaltijd over te slaan. Wat doe je in elk van die gevallen? En wat als je kinderen het vertikken om te eten voor ze naar school of werk gaan... en wat als dan de verleidingen komen?
Prijs € 10,95
Alternatief Ontbijt
 
 Broodbuik  

Broodbuik 

Minder met tarwe en gluten, verlies overgewicht en word weer helemaal gezond. 

Steeds meer mensen zijn intolerant voor gluten, hebben een tarweallergie of coeliakie. Glutenvrije produkten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels. Maar hoe ongezond tarwe werkelijk is, ook voor iedereen die niet aan bovenstaande lijdt, is veel minder bekend. 

 

Prijs € 17,95
Broodbuik
 
 Candida  
Dit boek gaat over gisten en schimmels en het schadelijke effect dat ze kunnen hebben op de gezondheid van de mens.
Vanuit Engeland en Amerika komen steeds meer signalen dat schimmels zoals candida albicans verantwoordelijk zijn voor een hele reeks stoornissen.
Prijs € 6,00
Candida
 
 Colloïdaal zilver een wonderbaarlijk middel  
Colloïdaal zilver
een wonderbaarlijk middel

Colloïdaal zilver (CZ) of zilverwater was ooit een veel gebruikt antibioticum. Het is in de loop van de twintigste eeuw bijna totaal verdrongen door farmaceutisch geproduceerde antibiotica. Met behulp van verfijnde technieken is Marvin Robey erin geslaagd een nog zuiverder en beter opneembare variant van CZ te ontwikkelen.
Prijs € 19,95
Colloïdaal zilver een wonderbaarlijk middel
 
 De darmreiniging volgens dr. F.X. Mayr  
Gezonde darm - gezonde mens:
Spijsverteringsklachten, hoofdpijn maar ook een slappe huid en een ongezonde uitstraling hebben te maken met een darmactiviteit die tekort schiet.
Nu kunt u daar wat aan doen!
Prijs € 15,90
De darmreiniging volgens dr. F.X. Mayr
 
 Gezonde Darm Gezond Leven  
Dit boek geeft verklaringen waarom voedingscalorieën niet automatisch uitmonden in een verhoogde energie. Veel eten en er weinig uithalen... Gebrek aan energie? Het kon ook je geval zijn. Darmproblemen hoeven geen mysterie te zijn. Dat brandend maagzuur, die oprispingen of opgeblazenheid, diarree of constipatie... het zijn signalen die perfect begrijpbaar zijn.
Prijs € 10,95
Gezonde Darm Gezond Leven
 
 Gezonder eten 1  
Komen ziekten zomaar uit de lucht vallen ? Zijn het de genen en tal van niet controleerbare omstandigheden waar je toch geen vat op hebt ? Of kan verstandig eten en leven een verschil maken voor mensen die op zoek zijn naar meer energie, naar een oplossing voor hun pijnlijke ziekten of gezondheidsproblemen ? Deze gidsen zijn zo opgebouwd, dat de lezer zal opmerken dat de natuur logisch is opgebouwd, en dat ziekte en gezondheid de normale consequenties zijn van iemands leefwijze, ja, dat ziekte zelf een zinvol proces is.
Prijs € 10,95
Gezonder eten 1
 
 Gezonder eten 2  
Naast het beter leren kennen van je voeding, leert deze tweede gids je enkele van de meest noodzakelijke principes voor een succesvolle voeding die doet waar ze voor gegeten wordt: je energie en gezondheid verschaffen. Meer dan vijftig jaar na de bekendmaking ervan door Dr. H.M. Shelton, blijven de voedselcombinaties omstreden, terwijl ze zo eenvoudig zijn. Voel het verschil tussen een juist gecombineerde en een verkeerd gecombineerde maaltijd. En laten we ook onze vijand kennen: de voedingsmiddelen die er misschien wel aantrekkelijk uitzien, maar die je voeding roven, en je lichaam achterlaten met een leeg gevoel. Dit wordt een actiepunt (of misschien meer dan één), zodat we het lichaam op het juiste spoor krijgen.
Prijs € 10,95
Gezonder eten 2
 
 Het 4 Seizoenen fruitboek  
Dit boekje is met liefde geschreven, liefde voor fruit, liefde voor het leven, liefde voor gezondheid en een liefde voor de lezer, waarmee deze kennis gedeeld wordt. Niet zomaar droge kennis, maar met een vleugje poëzie en (h)eerlijke recepten. Ach wat jammer opnieuw dat we je niet kunnen laten proeven, dat je er niet bij bent, wanneer we dit allemaal voorbereiden, in de hoop dat het je motiveert tot het gebruik van meer puur natuurlijk voedsel.
Prijs € 10,95
Het 4 Seizoenen fruitboek
 
 Het puur soepen receptenboek  
Ik ben blij dat er zoiets bestaat als soep. Voor veel mensen is het de enige of belangrijkste bron van groenten. Terwijl smoothies overwegend gemaakt worden uit sappig fruit, zijn soepen de drinkvoeding, gemaakt uit verse groenten. Vloeibare voeding moet je zeker niet onderschatten. Door zijn eenvoud in bereidingswijze, en meestal ook door zijn gemak van vertering en opname, zou deze meer gewaardeerd moeten worden. Je kan je handen in de lucht steken en je erover beklagen dat we te weinig groenten en fruit eten, maar daarmee schieten we niet op. Op welke manier kunnen we ervoor zorgen dat het gebruik van groenten en fruit effectief vermeerdert, zodat we de gezondheidsverbeterende en -beveiligende voordelen ervan kunnen ondervinden?
Prijs € 10,95
Het puur soepen receptenboek
 
 Het wilde groenten gezondheidsboek  
Met dit zevende boek uit de serie Gezondheidsgidsen, geeft Stefaan de Wever getuigenis van een bijzondere passie, voeding dichter bij de natuur. Hij nodigt in dit boek uit om een natuurdoop te ondergaan en door het nauwere contact met een wereld van groei en bloei, zowel de keuze van voeding, als de invloed op je gezondheid te ondergaan.
Prijs € 10,95
Het wilde groenten gezondheidsboek
 
 In 28 dagen van gifbelt naar tempel  

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Eten moeten we allemaal. We doen het al sinds onze geboorte en we blijven het ook de rest van ons leven doen. Maar weten we eigenlijk wel wat we binnenkrijgen? Begrijpen we de lijst met ingrediënten van de verpakte etenswaren die we dagelijks tot ons nemen? Worden we er wel in alle gevallen gezonder van of zijn we zo langzamerhand onszelf aan het vergiftigen?
Prijs € 19,95
In 28 dagen van gifbelt naar tempel
 
 Melk zonder melk  
Vergeet de Melkmonden, vergeet de moustaches, of vervang het “dier” door puur plantaardig, zoals we hier in dit boek doen. Tientallen prachtige voorbeelden van op melk lijkende dranken en mixbereidingen met eerlijke plantaardige ingrediënten, 100% rauw, wachten erop om door jou ontdekt te worden. Eén voor één bestudeerd en met liefde bereid, met noten en zaden, en met toevoeging van verse of gedroogde vruchten.
Prijs € 10,95
Melk zonder melk
 
 Positief denken receptenboek  
Elke mens heeft kracht in zich. Ook jij en ik beschikken over die kracht. We beschikken er niet alleen over, we gebruiken ze ook. Maar heb je ook geleerd hoe die kracht te gebruiken, ze te richten op een doel, ze te maken tot een ondersteuning van je mentale energie?
Je hebt een kracht die tot grote dingen in staat is! De naam van die kracht is “gedachte”. Zowel negatieve als positieve gedachten zijn krachten. Alleen hun doel, hun inhoud en de resultaten zijn totaal verschillend.
Prijs € 10,95
Positief denken receptenboek
 
 Praktisch handboek Ontgiften  
Om gezond en vitaal door het leven te gaan, is het enorm belangrijk dat schadelijke afvalstoffen uit ons lichaam worden afgevoerd. Deze toxinen worden deels door het lichaam zelf geproduceerd en zijn deels het resultaat van onze industriële voeding, stress en vervuiling. Als het lichaam meer toxinen opslaat dan afscheidt, hopen de afvalstoffen zich op in onze weefsels. Dat leidt tot een verminderde vitaliteit en tast de gezondheid aan. Ziekten zijn in feite de pogingen van ons lichaam om zich te zuiveren. Het is dus erg belangrijk dat zowel preventieve als genezende ontgiftingsprocessen voldoende worden gestimuleerd.
Prijs € 22,95
Praktisch handboek Ontgiften
 
 Prikkelbare Darm  
Prikkelbare Darm
Wat helpt bij prikkelbaar-darmsyndroom

Circa één op de tien mensen lijdt aan het prikkelbaar-darmsyndroom (PDS): een voortdurend vol gevoel, winderigheid, oprispingen, buikkramp, diarree of verstopping. Behalve adviezen en de nieuwste inzichten over diagnose, medicijnen en behandeling vind u in de boek ook een overzicht van de mogelijke oorzaken van het prikkelbaar-darmsyndroom.
Prijs € 16,50
Prikkelbare Darm
 
 Probiotica  
Probiotica
op zoek naar bacteriële balans

Tegenwoordig horen en lezen we veel over probiotica. Maar waar zijn probiotica eigenlijk? En is het wel zo goed dat probiotica aan allerlei voedingsmiddelen worden toegevoegd? Wat doen probiotica in ons lichaam? Hoeveel hebben we ervan nodig en is meer altijd beter?Wanneer hebben we probiotica nodig? Wat zijn de bijwerkingen? Hoe zit het met prebiotica? Wat is dysbiose en hoe ontstaat dat?
Prijs € 6,00
Probiotica
 
 Puur Salades  
Dit boek is een praktische gids voor selectie, aankoop en bereiding van je dagelijkse voeding, tenminste als je daarin ook meer groenten had voorzien.
We hebben het opgedragen met een onnoemelijke liefde aan allen die zoekend zijn naar een beter leven, naar een betere gezondheid en een grotere vitaliteit.
Prijs € 10,95
Puur Salades
 
 Sappen en smoothies uit eigen tuin  
Sappen en smoothies uit eigen tuin
heerlijk gezonde drankjes op basis van fruit, groenten, kruiden en bloemen.
Prijs € 13,95
Sappen en smoothies uit eigen tuin
 
 Smoothies  

Smoothies zijn niet voor niets in korte tijd razend populair geworden, want ze zijn gezond en heerlijk. En bovendien is een smoothie in een handomdraai bereid.

Prijs € 12,95
Smoothies
 
 Smoothies uit alle windstreken  
Heerlijke totaal sappen en mixbereidingen met fruit en groenten.
Prijs € 14,95
Smoothies uit alle windstreken
 
 Tarwegras  

Tarwegras 

Het natuurlijke medicijn voor de 21ste eeuw! 

Houd jezelf jong en gezond met tarwegras!  Dit is het eerste Nederlandse boek dat uitgebreid de gezondheidseffecten beschrijft van het dagelijks drinken van een glaasje zelfgemaakt tarwegrassap. Tarwegras is een buitengewone voedingsbron met vele nuttige, heilzame eigenschappen, die aan het licht zijn gekomen door de wetenschappelijke onderzoeken van Ann Wigmore.Prijs € 14,50
Tarwegras
 
 Water - het goedkoopste medicijn  
Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam laat een baanbrekend arts, Dr. Batmanghelidj,  zien hoe water – ja zeker, water – een verbazende reeks medische aandoeningen kan verhelpen.
Alleen al het eenvoudig veranderen van de hoeveelheid water en zout die je opneemt, kan je helpen met het behandelen en voorkomen van tientallen ziektes, met het vermijden van kostbare medicijnen en met het genieten van een energieke nieuwe gezondheid.
Prijs € 19,95
Water - het goedkoopste medicijn
 
 Zoet zonder suiker  
In de Gezondheidsgidsen wordt aandacht besteed aan het voedsel dat we eten als bron van gezondheid of ziekte.  De relatie voeding-gezondheid wordt met nadruk in de kijker gezet. Eén van de actiepunten bestaat erin om het gebruik van industriesuiker drastisch te verminderen. Voor veel mensen is dat een moeilijke opdracht, en je zou de indruk krijgen dat gezonder eten erin bestaat om jezelf allerlei zaken te ontzeggen.
Prijs € 10,95
Zoet zonder suiker
 

Detox Kuurpakketten

 - 
Powerdetox met Lever / Galblaas zuivering Artikelinformatie 
Powerdetox met Lever / Galblaas zuivering
Prijs € 159,95
  
Powerdetox met spoelingen Artikelinformatie 
Powerdetox met spoelingen
Prijs € 129,95
  
Powerdetox zonder spoelingen Artikelinformatie 
Powerdetox zonder spoelingen
Prijs € 79,95
  

Darmmanagement producten

 - 
1. Darmmanagement (400gr.) Artikelinformatie 
1. Darmmanagement (400gr.)
Prijs € 29,95
Vanaf 3 stukken € 24,95
Vanaf 6 stukken € 22,95
  
2. DAYCARE (400gr.) Artikelinformatie 
2. DAYCARE (400gr.)
Prijs € 39,95
Vanaf 3 stukken € 34,95
  
Multi probiotica 9+ 25 gr. Artikelinformatie 
Multi probiotica 9+ 25 gr.
Prijs € 24,95
  

Klysmaset en Canules

 - 
Klysmaset 1.5 ltr. met darmmanagement 50 gr. Artikelinformatie 
Klysmaset 1.5 ltr. met darmmanagement 50 gr.
Prijs € 19,95
  
Klysmaset 2.5 ltr. incl. gratis darmmanagement 50 gr. Artikelinformatie 
Klysmaset 2.5 ltr. incl. gratis darmmanagement 50 gr.
Prijs € 29,95
  
Klysmaset Advanced 2.5 ltr. Artikelinformatie 
Klysmaset Advanced 2.5 ltr.
Prijs € 49,95
  
Klysmaset met klysma vulling Artikelinformatie 
Klysmaset met klysma vulling
Prijs € 49,90
  
Klysmaset vulling 4 Artikelinformatie 
Klysmaset vulling 4
Prijs € 19,95
  
Oppompbare Canule Artikelinformatie 
Oppompbare Canule
Prijs € 24,95
  
Smalle Flexibele Canule Artikelinformatie 
Smalle Flexibele Canule
Prijs € 9,95
  
Zeer-Smalle Flexibele Canule Artikelinformatie 
Zeer-Smalle Flexibele Canule
Prijs € 9,95
  

Superfoods

Chlorella Pyrenoidosa 360 Stuks Artikelinformatie 
Chlorella Pyrenoidosa 360 Stuks
Prijs € 29,95
  
Luvico Super Elixer (momenteel niet op voorraad) Artikelinformatie 
Luvico Super Elixer (momenteel niet op voorraad)
Prijs € 29,95
Vanaf 4 stukken € 26,95
  

Diverse detox producten

 - 
20 pH-strips los 1 - 12 en 6 - 8 Artikelinformatie 
Flyer pH Meting
20 pH-strips los 1 - 12 en 6 - 8
Prijs € 4,95
  
Appelzuur / Malic Acid (50gr.) Artikelinformatie 
Appelzuur / Malic Acid (50gr.)
Prijs € 9,95
  
Bitterzout Magnesiumsulfaat 100 gr. Artikelinformatie 
Bitterzout Magnesiumsulfaat 100 gr.
Prijs € 12,95
  
Lever en Galblaas Zuivering (Andreas Moritz) Artikelinformatie 
Lever en Galblaas Zuivering (Andreas Moritz)
Prijs € 29,95
  
Multi probiotica 9+ 25 gr. Artikelinformatie 
Multi probiotica 9+ 25 gr.
Prijs € 24,95
  

Categorie

Bestellen

Bestellen is mogelijk via de Website, via Email of SMS. Vergeet niet het afleveradres te vermelden. Bestellingen worden direct verzonden na ontvangst van betaling.
De verzend en handelingskosten zijn 6,50.

Betaling

Betaling is mogelijk met iDEAL, Paypal, Creditcard en Vooraf Overmaken.

Powerdetox b.v.
Bank NL69 RABO 0122765311
BIC: RABONL2U

Verzending

Bestellingen worden direct verzonden na ontvangst van betaling. Is de bestelling online betaald dan wordt deze meestal de volgende dag reeds geleverd door POSTNL of pakketservice.

Powerdetox b.v.

Jeugrubbenweg 20
6431 DH Hoensbroek
Tel: 06 527 506 72
kvk nr: 57257574
Btw nr: NL852504494B01